De leukste (en vrolijkste)
traktatie website van Nederland!
Zoeken Winkelmandje0
+
Avondvierdaagse uitdeelzakje (2) De getoonde afbeelding dient ter illustratie, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos te combineren voor de meeste kant en klare traktaties.
Avondvierdaagse uitdeelzakje (2)
Avondvierdaagse uitdeelzakje (2)
Kant en klaar
Algemeen

Avondvierdaagse uitdeelzakje (2)

€ 2,95

Het uitdeelzakje voor de Avondvierdaagse bevat een medaille, kabelspekje, ballon, roltong fluitje en gekleurde sleutelhanger van een schoentje. Een feestelijke verrassing voor sportieve deelnemers en geschikt voor andere feestelijke gelegenheden.

  • Voorraad: 0 (uitverkocht)
  • Categorie: Algemeen

Het uitdeelzakje voor de Avondvierdaagse is een geweldige manier om de prestaties van deelnemers te vieren. Het blokzakje bevat een medaille, kabelspekje, ballon, roltong fluitje en een superleuke gekleurde sleutelhanger van een schoentje.

De medaille is een prachtig aandenken aan de Avondvierdaagse en kan met trots worden gedragen door de deelnemer. Het kabelspekje is een heerlijke traktatie in een speelse vorm en kleur. De ballon is perfect om op te blazen en te gebruiken als feestdecoratie. Het roltong fluitje zorgt voor extra plezier en gejuich tijdens de vierdaagse. De gekleurde sleutelhanger van een schoentje is niet alleen een leuke accessoire, maar ook een handige manier om sleutels bij elkaar te houden.

Het uitdeelzakje is super geschikt voor de Avondvierdaagse. Het blokzakje heeft een feestelijke uitstraling en is gemakkelijk mee te nemen.

Kortom, het uitdeelzakje voor de Avondvierdaagse is een fantastisch cadeau om de prestaties van deelnemers te vieren. Met een medaille, kabelspekje, ballon, roltong fluitje en gekleurde sleutelhanger van een schoentje is het zakje een feestelijke verrassing voor jong en oud.

De vermelde prijs van Avondvierdaagse uitdeelzakje (2) betreft een stuksprijs (1 artikel).
** Als je een gepersonaliseerde sticker kiest, dan dien je deze nog apart bij te bestellen. De gepersonaliseerde stickers vind je hier.

inhoud:

medaille
kabelspek
ballon
roltong fluit
schoen sleutelhanger


Let op: heb je de keuze om een gepersonaliseerde sticker te selecteren, deze is dan niet inbegrepen in de prijs.
SKU: VM700

Absoluut geweldig, inderdaad wat vertraging bij PostNL maar gelukkig nog op tijd! De kleinzoons waren er heel blij mee, je hebt het leuk gedaan! 1 puntje: het lint van de medaille mag wel iets groter. Het paste maar net bij een kleinzoon van 6. Verder prima!

Kant en klare traktaties voor op school

Op zoek naar leuke kindertraktaties? Je vindt hier de leukste schooltraktaties! Op mijn website vind je o.a. leuke, kant en klare en verpakte schooltraktaties! Uiteraard zijn sommige kindertraktaties ook prima te gebruiken voor op bijvoorbeeld kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en denk ook aan kinderverjaardagen.

Volg jij mij al op Facebook en op Instagram?
Op mijn social pagina's meld ik kortingscodes, plaats ik winacties en ben je altijd direct op de hoogte!