De leukste (en vrolijkste)
traktatie website van Nederland!
Zoeken Winkelmandje0
+
Arenda
12/07/2024 16:48 uur

Leuke kadootjes; verzorgd; kids waren enthousiast. Levering keurig op tijd!


Moska
10/07/2024 14:37 uur

Leuke naam stickers, voor de verjaardag traktaties super snel geleverd en kwalitatief goede stickers. Enige nadeel was dat de stickers wel klein uitvielen, naam en leeftijd bijna niet leesbaar, omdat het heel klein erop staat. Je zou de lettergrootte groter kunnen maken. Verder alles in orde.


Suzanne
10/07/2024 13:29 uur

Super product en snelle verzending! Bedankt voor de goede service:)


Jhssane
08/07/2024 09:16 uur

In de avond besteld. Meteen bevestiging gekregen en binnen 2 dagen in de brievenbus ontvangen. Top service. Was namelijk last minute en was bang dat t niet op tijd binnen zou komen. Leuk verpakt met n leuke kleinigheidje erbij voor de jarige. Ik ga hier zeker weer bestellen


Mina
02/07/2024 16:49 uur

Heb de pokemon stickers ontvangen, superleuk! Een echte aanrader


Vanity
01/07/2024 12:23 uur

Hele leuke traktaties snelle levering!


Manon
01/07/2024 11:11 uur

Leuke stickers voor de 3e verjaardag van mijn zoontje :)


Diana
30/06/2024 21:13 uur

Alles werd binnen één dag geleverd! Uitstekende service en hartelijk dank voor de verrassing voor de jarige. De snelle levering en het extraatje maakten onze dag extra speciaal. Ik raad deze service zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en attente manier om een verjaardag of andere gelegenheid te vieren


Tamara
25/06/2024 12:30 uur

De stickers en de stuiterballen kwamen heel feestelijk uit de doos. Echt een feestje om het pakketje te openen. Alles na wens en netjes verlopen. Ik zal zeker vaker hier wat bestellen.


Mandy
24/06/2024 15:06 uur

Een snelle levering en hartstikke leuk verpakt. De gepersonaliseerde stickers die ik er bij had besteld zaten er zelfs al opgeplakt. Zeker voor die prijs, helemaal top! Bedankt, mijn zoon was helemaal happy


Annet
18/06/2024 12:45 uur

Snelle levering , betaalbaar en leuk resultaat.


Sandra
17/06/2024 19:00 uur

Fijn contact, aanpassingen mogelijk en snelle levering. Boekje (woezel en pip) wel iets kleiner dan het op de foto lijkt, maar heb ook niet op afmetingen oid gelet, heel erg leuk! We voegen er zelf nog iets aan toe en hebben al zin om het uit te delen :) Aanrader!!


Marije
17/06/2024 16:41 uur

Prima traktatie en er was ook voldoende keuze. Mooie site en een mooi bedrijfje heb je! Veel succes ermee


Kimberley
14/06/2024 08:38 uur

Super mooie traktatie voor de leidsters mogen ontvangen. Snelle service en snel in huis, helemaal top! :)


Joyce
13/06/2024 20:54 uur

Voor het eerst besteld en heel erg blij ermee. Leuke spulletjes voor een leuke prijs.


Marcia
13/06/2024 19:16 uur

Super leuke Super Mario stickers besteld hier voor de verjaardag van mijn zoontje! Ik had al eerder een traktatiepakket besteld wat ook super in de smaak viel bij alle klasgenootjes. Ik had nog een extra vraagje gesteld die vrijwel direct werd beantwoord door Vivian en de bestelling was snel binnen.. In september ga ik weer een traktatiepakket bestellen voor mijn dochter, echt een super service!


E
11/06/2024 21:03 uur

Helemaal blij met de stickers helemaal naar wens me dochtertje is er helemaal blij mee! Goeie kwaliteit snelle levering helemaal zoals verwacht! Top bedankt!


Wouter
11/06/2024 19:38 uur

Prachtig verpakt en scherp geprijsd! Dit was de eerste en zeker niet de laatste keer dat we onze traktaties uit handen hebben gegeven. Ook erg snel geleverd trouwens. Aanrader!


Bor
10/06/2024 16:31 uur

Prima


Jacob
10/06/2024 11:04 uur

Leuke stickers, snel verstuurd


Kristel
07/06/2024 22:43 uur

De traktaties vielen enorm in de smaak op het feestje en op het kinderdagverblijf! Mooi ingepakt, op tijd geleverd. Ik bestel hier volgend jaar weer!


Arie
04/06/2024 15:58 uur

Goede site, simpele bestelling, had een fout gemaakt in adres en is direct contact opgenomen. Bestelling goed aangekomen en conform verwachting. Top!!


Jody
04/06/2024 12:18 uur

Super leuke avond vierdaagse zakjes en super snelle bezorging


L
02/06/2024 00:09 uur

Duidelijke website en product omschrijving. Snelle en vriendelijke respons. Begrip en medewerking m.b.t. snelle levering. Bestelling keurig en goed verpakt geleverd. Kwalitatief goed product en goede prijs. (doorzichtige bekers met deksel) Al met al zeer tevreden. Aanrader!


Daniella
29/05/2024 23:24 uur

Net als vorig jaar de traktaties voor de verjaardag van mijn zoontje bij VM traktaties besteld. De traktaties (en stickers) zien er weer super feestelijk en goed verzorgd uit! Netjes en degelijk verpakt en snel in huis. Gewoon top!


Keet
27/05/2024 19:12 uur

Voor verjaardag en afscheid kdv, van mijn zoontje (bijna 4 jaar), was ik op zoek naar een kant en klare traktatie. Het was zelfs geen probleem om “extra’s” toe te voegen aan de traktatie. Ik schrijf niet vaak een review, maar ben blij met deze snelle en vriendelijke service. Dank je Vivian!


Miranda
21/05/2024 13:05 uur

Super leuke Stitch stickers besteld voor mijn dochter haar 8ste verjaardag! Ze was super blij toen ze ze uitpakte en kan ook niet wachten om te gaan uitdelen volgende week!


Gulsen
20/05/2024 20:55 uur

Super super bedankt voor je snelle levering ben er zeer tevreden mee Weet voortaan waar ik mijn verjaardags spulletjes moet halen bedankt!!


Theo
16/05/2024 09:54 uur

Super snel geleverd en mooi product


Stéphanie
15/05/2024 18:11 uur

Stickers besteld om de traktatie van mijn zoon te versieren, allemaal netjes ingepakt en snel geleverd.


Elsemiek
15/05/2024 16:21 uur

Bestelling snel bezorgd en netjes verpakt in een doos. De uitrekbare slangen waren in mooie felle kleuren en allemaal per stuk verpakt.


Jo
15/05/2024 07:14 uur

ondanks het grote aanbod vond ik niet wat ik zocht. Geen probleem: ze maakte gewoon wat ik vroeg! Mooi.


Kim
14/05/2024 15:53 uur

Wat een super gave traktatie om uit te delen! De kinderen waren helemaal enthousiast toen ze het kregen. Zeer een aanrader om dit aan te schaffen, ik ga dit zeker onthouden voor in de toekomst! Bedankt dat je ons en de kinderen zo blij hebt gemaakt, ga zo door met wat je doet.


Manda
13/05/2024 20:15 uur

Super precies zo als afbeelding en na wens. Ook lekker vlot binnen heel erg fijn bedankt!


Katja
25/04/2024 13:18 uur

Supersnel mooie gepersonaliseerde stickers voor de traktatie voor mijn dochters’ verjaardag ontvangen! In de toekomst weten we he te vinden. Dank je wel


Elyse
23/04/2024 23:28 uur

Super webshop, duidelijk & overzichtelijk! Stickers besteld die snel klaar waren en van goede kwaliteit. Ga hier zeker vaker bestellen!


Leonie
17/04/2024 20:50 uur

Oeps eerst een verkeerde bestelling ontvangen maar dit werd mega snel opgelost en kregen we een mooi setje Pokémon stickers toegestuurd! Vriendelijk en snel geholpen mooie duidelijke kleuren stickers.


Arden
17/04/2024 09:39 uur

Ik heb mijn eigen ontwerp laten zien en hier heeft ze hele mooie stickers van gemaakt! Denkt mee in je wensen. Nogmaals bedankt!


Lisanne
17/04/2024 09:36 uur

Dikke aanrader! Nadat ik een voorselectie had gemaakt uit het fantastische aanbod op de website koos mijn zoontje een piraten traktatie, ik bestelde het en de volgende dag hadden we het al in huis. Super netjes afgeleverd en ingepakt. Heerlijk om er geen werk van te hebben en toch iets super moois te trakteren!


Cynthia C.S.
12/04/2024 14:27 uur

Snelle bevestiging, snel antwoord op mijn vraag die ik had gemaild én spoedige verzending. Leuke traktaties die goed overeenkomen met de foto en beschikbaarheid van de webshop. Blij mee!


Frank
12/04/2024 12:48 uur

Veel keuze, snel geleverd, precies zoals we hadden gehoopt! Volgend jaar weer voor de traktaties op school.


Marc
08/04/2024 12:01 uur

Ik had voor een traktatie nog bekers nodig kon ze een paar uur kater al ophalen kreeg netjes een betaallink en werd super geholpen bedankt voor de snelle service en kom zeker nog een keer terug


Maaike
27/03/2024 11:56 uur

Snelle service en netjes verpakt


Remi
25/03/2024 13:50 uur

Heel blij met de snelle afhandeling van de leuke traktatie die wij hebben besteld toen onze zoon grote broer werd. De traktatie werd met open armpjes ontvangen door de kindjes en ik zou deze dienst zeker aanraden aan familie en vrienden. Daarnaast zou ik zeker een nieuwe bestelling plaatsen wanneer we weer iets te vieren hebben binnen de familie. Bedankt Vivian!


Mama van S
24/03/2024 09:47 uur

Altijd dat gevoel dat je alles zelf wil of moet doen. Onzin! Zelf besteld is ook helemaal prima en je krijgt er een naast een geweldige traktatie waar je kind helemaal blij mee is, ook nog een supergoed gevoel bij. Helemaal ontzorgd, wat wil je nog meer. Dank!


Pieter
18/03/2024 12:17 uur

Goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader


Wietske
18/03/2024 11:28 uur

Voor onze zoon hadden we mickey thema. Deze stikkers pasten mooi bij zijn traktatie. Het ophalen was ook zo geregeld ben er tot de dag van vandaag heel erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Nogmaals heel er bedankt


Nadia
15/03/2024 09:51 uur

Het werd snel geleverd en ook zeer netjes verpakt. Echt kwalitatief goede en leuke traktaties om uit te delen. Ik zou VM traktaties zeker aanraden.


Terry
12/03/2024 18:47 uur

Super service gelijk antwoord denk met je mee En super snel verzonden


Janiek
05/03/2024 14:11 uur

Super fijne en snelle levering. In de middag heb ik een bestelling geplaatst, deze werd de dag erna meteen geleverd.


Channa
27/02/2024 16:46 uur

Wat een fanastische website! Duidelijke informatie, goed contact en snelle levering!


Debbie
24/02/2024 19:13 uur

Super leuk geworden, en op de gewenste dag geleverd. Top geregeld


Sylvia
23/02/2024 21:34 uur

Leuke stickers besteld. Snelle levering en zien er leuk uit.


Cornelia
14/02/2024 17:48 uur

Voor mijn zijn traktatie deze gepersonaliseerde stickers laten maken. Super snel verzonden en een heel blij kind. Gaan hier zeker nog eens bestellen.


Kian
14/02/2024 10:25 uur

Goede, leuke traktatie! Tevreden!


Argine
13/02/2024 10:00 uur

Super! Netjes en snel bezorgd! We zijn er blij mee.


Mama van Zi
10/02/2024 19:20 uur

Voor de verjaardag van mijn zoontje heb ik gepersonaliseerde stickers besteld (geheel in Avengers) stijl. De bestelling was eenvoudig te plaatsen, we ontvingen duidelijke mails met bestelbevestiging, vervolgstappen en track and trace informatie. Het pakketje zelf was enorm snel binnen. De persoonlijke touch gedurende deze bestelling verdient oprecht een groot compliment! Volgende keer bestellen we weer!


Ellen
09/02/2024 18:58 uur

Goede en snelle levering. Stickers zagen er netjes uit. Blij mee!


Ruth
09/02/2024 15:33 uur

Prachtige stickers goede kwaliteit tegen een mooie prijs, snel verzonden. Zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel. Ruth


Joanne
08/02/2024 13:48 uur

De stickers waren zoals omschreven. Goede kwaliteit. Makkelijk te verwerken. Peuter helemaal blij.


M
03/02/2024 21:04 uur

Thema Paw patrol feestje binnenkort voor mijn neefje. Voor de uitnodigingen heb ik de stickers met naam en leeftijd besteld voor de enveloppen. Maken de uitnodigingen helemaal af. Mooie prijs en snel verstuurd. Helemaal geweldig...dank je.


Margreet
02/02/2024 14:19 uur

Op de juiste aangegeven dag bezorgd. Stickers van goede kwaliteit. Mijn zoon is helemaal blij.


Bart
29/01/2024 11:14 uur

Super fijne webshop. Snelle service en bezorging. Hebben spullen besteld voor in bedankjes aangezien onze zoon voor het eerst naar school gaat en afscheid nam van het kinderdagverblijf. Genoeg keuzemogelijkheden. Wij zijn tevreden en onze zoon uiteraard ook.


Lianne
25/01/2024 17:59 uur

Snel geleverd en super leuke stickers ontvangen met Buurman & Buurman. Ik vind ze helemaal leuk en mijn zoontje ook! :)


Rebecca
24/01/2024 15:57 uur

Snelle levering en goeie service. Is nu 2de keer dat ik besteld heb maar echt TOP


Suzanne
23/01/2024 20:58 uur

De traktaties waren erg feestelijk en een grote hit bij de kleine en de kinderen op de groep!


Hanane
23/01/2024 13:18 uur

Mooie stickers en snel geleverd! Bedankt!


Stephanie
22/01/2024 15:44 uur

Leuke stickers me dochter was helemaal blij dat ze binnen kwamen en ook super snel. Super blij. Dank je wel


Bilal
19/01/2024 12:04 uur

Echt superblij met deze traktaties en Bilal ook! Ik bestel zeker nog een keer!


Desi
16/01/2024 23:21 uur

Hele leuke bumba stikkers besteld met naam en leeftijd.. ben super tevreden. Zien er heel mooi en leuk uit. En snelle levering. Bedankt voor de leuke stickers


Romy
16/01/2024 16:26 uur

Erg vlugge levering super fijn


Shallee
08/01/2024 20:41 uur

Alles was netjes gedaan super fijne website ik ga vaker gebruiken gr shallee van Gorp


Geerdina
08/01/2024 19:46 uur

Traktatie precies zoals beschreven. Het wordt netjes aangeleverd. Aanrader als je het mij vraagt want dit scheelt mij zo ontzettend veel denk en doe werk! Heel blij met VM traktaties!


Sofie
08/01/2024 15:37 uur

Vivian heeft ons uitstekend geholpen! Ze reageerde onwijs snel en vriendelijk op emails, was in staat om producten te leveren die perfect aan onze verwachtingen voldeden (zelfs producten die niet op haar website stonden), en onze bestelling werd zelfs persoonlijk op locatie afgeleverd. Vivian, ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking en de volgende keer komen we zeker weer bij je op de lijn!


Louise
06/01/2024 19:31 uur

Bedankt voor de snelle service! Het ziet er allemaal weer top uit!


Ilona
04/01/2024 15:40 uur

Alles is top!! Het bestellen en de levering gaat super snel!!


Marjon
04/01/2024 15:29 uur

De stickers voor jurre zijn verjaardag ontvangen, super cool


Amanda
19/12/2023 12:41 uur

Super leuke traktaties voor zowel de kids als in mijn geval de leidsters van het kinderdagverblijf. Goede en vriendelijke service! Ik ga hier zeker vaker bestellen.


Iris
14/12/2023 21:04 uur

Erg blij met de traktaties zien er mooi uit. Zal zeker nog een keer bestellen. En aanbevelen aan andere.


Charlotte
14/12/2023 18:33 uur

Heel blij met de traktaties en ik had ze supersnel in huis! Bedankt!


Marleen
08/12/2023 20:00 uur

Positieve ervaring. Overzichtelijke website, helder in verwachtingen en blij met het pakketje! Door de vele mogelijkheden kom ik zeker nog eens terug!


Marianne
03/12/2023 20:41 uur

We vonden al snel een passende traktatie op de site. Fijn dat je daarin ook extra opties kunt aangeven of juist wat weg kan laten. Zo is het echt een traktatie op maat. Heel mooi gepresenteerd, wij zijn er enorm blij mee!


Yfke
29/11/2023 19:42 uur

Leuk, fijn contact. Snelle verzending en de producten zijn heel leuk!! Heel tevreden en blij dus. Dankjewel!


Martine
12/11/2023 20:51 uur

Super! Maandagavond besteld en woensdag al in huis. Alles netjes verzorgd en ingepakt en niet duur. Bedankt voor de prima service!


S
09/11/2023 15:59 uur

Geweldige pokemon stickers ontvangen voor de traktatie van mijn zoon. Erg goedkoop, eenvoudig te bestellen en een zeer snelle bezorging. Dank je wel!


Marlijn
07/11/2023 09:00 uur

Hele leuk en verzorgde traktatie. De levering ging super snel. Mijn dochter was er erg blij mee.


Danielle
06/11/2023 12:22 uur

Alles snel in huis, goed verzorgd en feestelijk verpakt!


Bilgen
01/11/2023 23:51 uur

Heel erg blij mee! Super snelle levering! Netjes verpakt. Erg leuke stickers. Zoontje helemaal happy :) , dankjewel VMtraktaties!


Anouk
30/10/2023 12:21 uur

Heel leuke traktatie ontvangen. Mijn zoontje is gek van dino's en de keuze was ruim. Uiteindelijk gekozen voor een puzzeltje met een snoepje, dat we zelf konden kiezen, en een klein dinootje. Hij was helemaal door het dolle heen. Ziet er goed uit en was super snel geleverd. Vrijdag gaat hij ze uitdelen maar ik weet nu al dat de reactie fantastisch zullen zijn! Dank je wel voor deze leuke traktatie.


Elena
15/10/2023 18:26 uur

Heel blij met deze webshop, echt fijn om ontzorgd te worden en een leuke traktatie mee te kunnen geven voor zowel mijn zoon en klasgenootjes als zijn juffen. Ga vooral zo door zou ik zeggen!


Michelle
11/10/2023 14:21 uur

Super leuke traktatie. Snelle levering en ziet er precies uit zoals op de foto!


Anna
09/10/2023 19:42 uur

Snelle aflevering, goed service. Netjes ingepakt.


Kubra
28/09/2023 20:04 uur

Ik heb hier 2 x besteld en ben zeer tevreden over de levering en de artikelen. Het is daarnaast ook betaalbaar. Artikelen werden snel geleverd en word netjes op de hoogte gebracht over de status van mijn bestelling


Chantal
28/09/2023 15:31 uur

Super tevreden klant hier! Ik had het besteld en nog geen paar uur later die dag was het al verzonden! Dag later in huis en ook nog eens leuk verpakt! Top service en een echte aanrader!


Elf
25/09/2023 16:52 uur

De traktaties waren precies zoals op de foto, perfect dus. De communicatie was ook zeer goed. Al met al heeft mij dit erg ontlast (zelfs de naamstickertjes waren al op de traktaties geplakt). Ik kan VmTraktaties echt aanbevelen!


Willeke
23/09/2023 15:52 uur

Super leuk! En hele snelle levering!


Renate
20/09/2023 14:39 uur

Toen ik een mail stuurde met een vraag werd er heel snel en netjes geantwoord, de traktaties zien er top uit. Heel blij mee voor deze niet crea moeder


Lisa
10/09/2023 19:07 uur

Traktaties voor de dag van de pedagogisch medewerker besteld en wat een goede service! Goed bereikbaar en er is veel mogelijk. Het pakket had ik snel in huis en de traktaties zien er heel netjes uit. Dankjewel en tot een volgende keer!


Eva
06/09/2023 17:55 uur

Snelle afhandeling van de bestelling, snelle levering en fijne uitdeelcadeautjes. Zeker een aanrader!


Dianne
05/09/2023 09:27 uur

Er is veel keuze op de website en mijn bestelling had ik onwijs snel in huis. Ze had zelfs al de gepersonaliseerde sticker op het cadeautje geplakt, top! Mijn zoon moet nog trakteren, maar ik weet zeker dat het in de smaak zal vallen. Bedankt!


Wietske
25/08/2023 09:08 uur

Goede communicatie. Snel verzonden en een hele leuke traktatie is het geworden.


Wendy
13/08/2023 09:14 uur

Leuke stickers, snel verzonden en niet duur!


Kimberley
11/08/2023 15:36 uur

Super snelle service. Erg blij met de aangepaste stickers van Woezel en Pip. En ook de rest van de bestelling was super netjes. Levering was ook super snel. Oftewel erg blij met alles! Ik weet waar ik voortaan terecht kan als het gaat om traktaties e.d. :-)


Jose
11/08/2023 08:54 uur

Mooie stickers en snelle levering. Een echte aanrader.


Jamilla
08/08/2023 12:58 uur

Super snelle reactie/levering!


Kim
15/07/2023 15:27 uur

Super leuke site, en veel keus in traktaties en cadeautjes etc. Traktatie en presentje voor de juffen voor mijn dochter van 10 besteld, mooi verpakt bezorgd, leuk presentje erbij.. Echte aanrader..


Caroline
14/07/2023 12:30 uur

Echt geweldig! Dit is de tweede keer dat ik iets bestel en wederom volledig naar verwachting!! Heel blij mee, ook de gepersonaliseerde etiketten zijn super mooi geworden. Ontzettend bedankt!! En wat een vriendenprijzen allemaal!


Chloë
13/07/2023 10:07 uur

Super, netjes ingepakt, goed mail contact en leuke complimenten ontvangen van de traktaties.


D.
11/07/2023 14:09 uur

Snelle levering Vriendelijk en de traktaties waren naar verwachtingen. Ik zal in de toekomst zeker nog bestellen! En ik blijf het zeggen levering was super snel en reageert ook gelijk. Top top top!!


Linda
11/07/2023 12:44 uur

Snelle service en hele goede service! Ziet er super leuk en veel complimenten gekregen over de stickers.


anouk
11/07/2023 10:43 uur

je krijgt gewoon wat je besteld werkelijk niks op aan te merken de tractatie ziet er super gezellig uit nu al zin in om het uit te delen


Geertine
10/07/2023 18:20 uur

Bestelling netjes verpakt en zeer snel verstuurd, wat heel fijn was ivm traktatie op het laatste moment. Aanrader!


Mandy
10/07/2023 14:56 uur

Heel snel verzonden, producten precies zoals verwacht en zoals op de foto :) bedankt!


Serena
10/07/2023 11:14 uur

Waren hele mooie stickers , snel geleverd me dochtertje was er reuze blij mee !


Gea
08/07/2023 19:37 uur

Enorme keus uit materialen voor kleine prijsjes. Zelf schietijsjes gekocht. Kwamen helaas net te laat binnen en waren kleiner dan verwacht (omschrijving verkeerd begrepen) Na een mailtje een super snelle fijne reactie! Goed opgelost!


Marianna
07/07/2023 15:24 uur

Dank je wel voor de snelle levering, alles is aangekomen zoals besteld, grote tevredenheid.


Sandra
06/07/2023 13:47 uur

Hele leuke afscheidstraktatie besteld. Heel netjes in elkaar gezet en heleboel leuke opties zijn er mogelijk . Prijs/kwaliteit is zeker goed en ik zou vmtraktaties zeker aanraden! Ook heel snel verzonden! Al met al heel erg tevreden


Karlijn
04/07/2023 13:43 uur

Precies zoals op de foto! Hele leuke traktatie met snelle levering. Zeker een aanrader!


Ghazal
04/07/2023 10:57 uur

Super tevreden met de cars traktaties voor mijn zoontje. Alles netjes en heel creatief gemaakt. Precies wat ik zocht voor een auto gekke jongetje van bijna 3!


Kirsten
30/06/2023 16:59 uur

Eerst mail contact gehad super snel gereageerd en geadviseerd. Was een last minute bestelling, en ik had het de volgende dag al binnen. Erg vriendelijk. Gewoon een hele dikke 10. Ga der zeker nog een keer bestellen.


Liesbeth
18/06/2023 22:16 uur

Snelle en heldere communicatie. Spullen snel bezorgd, goed verpakt. Blij mee!


Daniella
14/06/2023 14:06 uur

De eerste keer dat ik bij vmtraktaties heb besteld. Snelle levering en de traktaties zijn precies zo feestelijk ingepakt als op de website weergegeven, met nog een leuke verrassing voor de jarige erbij! Fijn ook dat er gepersonaliseerde stickers bij te bestellen zijn. Mijn zoontje is helemaal happy met zijn traktaties en ik weet jullie vanaf nu te vinden :-)


Jucel
14/06/2023 13:38 uur

Super blij. Heel snel geleverd dankjewel. Meer lego de oratie was fijn geweest.


Patricia
14/06/2023 06:21 uur

Voor mijn zoontje zijn verjaardag (3jaar) moest ik traktaties voor uit te delen op school hebben. Ik was eerst aan het twijfelen om zelf te gaan knutselen maar gezien het resultaat ben ik er super blij mee. Heel professioneel en mooi ingepakt. Mijn dochter is over 2 weken jarig en ik ga weer de uitdeel traktaties via hier bestellen. Super gedaan!


Christel
12/06/2023 12:25 uur

Snelle service, klant vriendelijk. Je wordt op de hoogte gehouden van de bestelling.


Jennifer
12/06/2023 11:40 uur

Super verzorgd snelle levering dank hiervoor


Danielle
10/06/2023 19:45 uur

Leuke traktaties en snelle levering! Ziet er precies uit als op de foto!


Linsey
09/06/2023 19:56 uur

Vivian maakt leuke traktaties. Voor mij ideaal dat het ook kant en klaar besteld kan worden! Mijn dochter was enthousiast en de kinderen in de klas ook. Vrij snelle service, goed voor elkaar!


Charelle
09/06/2023 15:13 uur

Leuke spulletjes besteld voor de traktatie van onze zoon, netjes verpakt en voldoet aan verwachtingen!


Lilian
07/06/2023 12:29 uur

Super snelle en nette levering en blij met de potloden


Marjan
05/06/2023 17:39 uur

Absoluut geweldig, inderdaad wat vertraging bij PostNL maar gelukkig nog op tijd! De kleinzoons waren er heel blij mee, je hebt het leuk gedaan! 1 puntje: het lint van de medaille mag wel iets groter. Het paste maar net bij een kleinzoon van 6. Verder prima!


Mandy
30/05/2023 15:16 uur

Nu de 2e keer dat ik traktaties hier heb besteld en wederom super tevreden! Snelle en goede service en hele leuke traktaties!


Marthe
27/05/2023 21:26 uur

Goede service: ik had mini skateboards gekocht als uitdeel traktatie, voor mijn dochter van 7. Op de foto zagen ze er heel vrolijk uit, maar bij ontvangst bleken 14 van de 30 stuks allemaal doodshoofden te hebben. Mailtje gestuurd, werd heel goed op gereageerd en heb nog eens 20 skateboards gekregen met vrolijke prints. Mooi opgelost!


Alie
27/05/2023 15:27 uur

Traktatie zag er leuk uit,super blij mee


M
26/05/2023 18:24 uur

Superschattige ijsjesgummetjes die perfect bij mijn dochters’ traktatie pastten!


Ruhan
25/05/2023 12:34 uur

Super leuke producten, snel geleverd. Wat wil ik nog meer? Scheelt mij veel tijd om traktaties te maken. Prijs kwaliteit is zeker in orde!


Chantal
25/05/2023 12:11 uur

Super leuke cadeaus, goede prijs, snelle levering en vlotte communicatie!


Ilona
21/05/2023 10:05 uur

Super leuke originele traktaties.


Susanne
17/05/2023 11:44 uur

Heel tevreden. Fijn dat je zo specifiek kunt aangeven wat je wel en niet in de traktatie wenst. Bezorging precies volgens afspraak. Ze zagen er allemaal erg goed verzorgd uit, een feestje om te trakteren!


Susanne
13/05/2023 20:57 uur

Snelle service en mooie traktaties.


S
11/05/2023 18:45 uur

Hele leuke en originele traktaties!


Shaimaa
11/05/2023 12:32 uur

Voor het eerst bij VM traktaties besteld en werd keurig optijd en super goed ingepakt zoals het op site uit zag. Mijn zoontje is echt super blij mee.


Shalane
09/05/2023 09:09 uur

Onwijs leuke traktaties. Super mooi verpakt, snel verzonden, goede prijs. Erg blij mee dankjewel!


Debby
07/05/2023 12:01 uur

De tractatie zag er goed en verzorgd uit precies zoals op de foto is weergegeven. Het was snel geleverd en mijn zoontje was er super blij mee.


Stephanie
30/04/2023 17:41 uur

Mooie traktaties, snel geleverd!


Linda
20/04/2023 09:52 uur

Echt een hele leuke traktatie en het was allemaal super snel in huis! Dankjewel!!!


Agnieszka
31/03/2023 13:03 uur

Het is mooi, ik zal het zeker weer gebruiken


Corine
30/03/2023 22:33 uur

Alles naar wens en snel ontvangen. Zag er uit zo als op de foto. Erg leuke dingen voor traktaties. Mijn dochter is er erg blij mee!!


Agata
26/03/2023 09:00 uur

Alles zoals beschreven en snel geleverd. Veel asnsortiment met voordelig prijzen.


Nicole
24/03/2023 19:26 uur

Snel geleverd, makkelijke website, hele mooie pakketjes. Was misschien helemaal leuk geweest als er op de stickers (Hoera 4 jaar) ruimte was om de naam ertussen te schrijven maar voor ons geen probleem dat het er niet op staat.


Fatima
24/03/2023 11:44 uur

Al eerder hier besteld en altijd super blij mee. Ook de kinderen zijn fan! Mooi ingepakt, snel geleverd. Leuk en divers assortiment om uit te kiezen, dus elke keer iets anders trakteren. Super bedankt!


Natasja
14/03/2023 09:39 uur

Super leuke traktaties besteld, zowel voor de kindjes als voor de juf. Mijn 2 jarige was helemaal blij met de dino traktatie! Ik als mama was vooral blij met het gemak, de snelle levering en de leuke aankleding! Top, zeker een aanrader!


Laura
06/03/2023 08:25 uur

Bestelling ziet er super uit en op tijd verzonden! Bedankt voor de service.


Linda
01/03/2023 11:13 uur

Voor de 2e keer besteld voor een kindertraktatie. Super snel geleverd en heel leuk om uit te delen. Bedankt weer!


Debbie
25/02/2023 12:38 uur

Super leuk verpakt, ben er erg blij mee. Mijn zoontje van 5 vond ze super cool. T was wel even spannend of ik ze optijd zou krijgen. Misschien iets om mee te nemen om een tussentijds mailtje te sturen hoever de status van de bestelling is.


L.
22/02/2023 21:16 uur

Bestelling netjes optijd geleverd. Netjes verpakt met een leuk bedankje. Ik zou de volgende keer zo weer iets bestellen.


Alex
20/02/2023 13:37 uur

Super snelle service. Zag er allemaal top uit!


Kirsten
12/02/2023 20:27 uur

Leuke site met een enorm groot aanbod! Ik heb de unicornslijm en toverstaf besteld. Beiden waren op voorraad en ik had het dan ook snel in huis. Kwam netjes verpakt en met een leuk bedankje erbij. Ik weet de site voor de volgende verjaardag ook zeker weer te vinden!


Liesbeth
10/02/2023 12:09 uur

Fijn was het snelle contact via de mail en het duidelijk beantwoorden van de vragen. Ook de afspraak om op te halen was er vlot! Fijn! De traktatie is nog niet gemaakt, maar de benodigdheden zijn netjes geleverd! Dank je wel!


Caroline
09/02/2023 12:25 uur

Hele mooie uitdeelzakjes om te vieren dat mijn dochtertje een broertje heeft gekregen, bij de opvang! Ik had het zelf absoluut niet beter gekund, ook zeker gezien de prijs. Een aanrader voor ieder kindje die mag uitdelen!


Yvonne
01/02/2023 10:14 uur

Ik ben zeer tevreden met de bestelling en de snelle service. De kinderen in mijn bus zullen blij zijn. Ik ga jullie zeker aanbevelen.


C.
30/01/2023 10:54 uur

De bedankzakjes waren precies zoals omschreven en werden snel verzonden. De kinderen waren erg blij met hun scheidsrechterfluitje en de lekkere lolly. Bedankt!


Zuzana
27/01/2023 11:42 uur

Snel geleverd en heel mooi verpakt en versiert, kindjes waren er ook heel blij mee.


R
22/01/2023 16:12 uur

Goeie services Snelle levering


Chantal
20/01/2023 20:10 uur

Van de week hele leuke Unicorn en Dino knuffeltjes besteld. Alles is netjes op tijd aangekomen. En heel goed verpakt. Ik raad deze verkoopster zeker aan!


Pleunie
18/01/2023 17:46 uur

Super service en ook de traktaties zijn top, aanrader!


Carmen
14/01/2023 10:23 uur

Super leuk traktaties , zo veel keuzen niet te duur en snel verzonden


Anouk
06/01/2023 09:22 uur

Super leuke kant en klare traktaties. En snelle levering. Is al de 2e keer dat ik hier wat heb besteld! Echt super


Lindsey
03/01/2023 17:37 uur

Super leuke traktatie! Ik dacht dat de dino knuffeltjes kleiner waren, verrassing dus! Super leuk en voor de volgende zou ik hier zo weer bestellen!


Ryanne
02/01/2023 14:16 uur

Snel verzonden en hartstikke leuk verpakt met degelijke cadeautjes.


Melanie
29/12/2022 14:35 uur

Echt heel leuk en super vrolijke uitdeelzakjes. Super blij mee. Bedankt voor de moeite want het is te zien dat je er heel veel aandacht aan hebt besteed. Dank ook namens Luca ;)


Nalini
17/12/2022 13:55 uur

Top geregeld!


Meliha
16/12/2022 11:30 uur

De levering en het klantcontact was super snel! Super mooie traktatie Heel erg bedankt


Mirelle
14/12/2022 12:45 uur

Klantvriendelijk, meedenkend, hele leuke traktaties, goede prijs/ kwaliteit verhouding, direct een reactie op vragen en een snelle levering van bestellingen! Dit is mijn positieve ervaring met VM traktaties! Dus een echte aanrader!


Irene
13/12/2022 07:23 uur

Leuke variabele traktaties, snelle reactie en snelle levering. Mijn zoontje vind ze geweldig


Rowena
06/12/2022 10:28 uur

In een woord geweldig Super leuk


Loubna
27/11/2022 20:30 uur

Goede service en snelle levering!


Cathelijne
25/11/2022 09:06 uur

Snel geleverd, ziet er leuk en netjes uit, dik tevreden!


Marijke
23/11/2022 20:55 uur

Ontzettend makkelijk te bestellen, super snel in huis. En dan is het echt een feestje, wat is het leuk gemaakt! Ook het extratje erbij was zo leuk! Kan niet wachten tot ze mag trakteren! Bedankt!


Chantal
25/10/2022 10:06 uur

Snelle service. Erg leuk ingepakt ook!


Ghislaine Romy
25/10/2022 08:23 uur

Ze zijn heel erg leuk geworden, normaal vind ik het erg leuk om het zelf te doen. Maar omdat ik het de laatste tijd zo druk heb leek me dit zo handig. Zelf had ik het nooit zo leuk gedaan! Super netjes versierd en helemaal naar wens. Kan niet wachten om mijn zoon zijn koppie te zien als hij de cars traktaties ziet.


Jopie
17/10/2022 17:53 uur

Hele mooie traktatie, ziet er super leuk om uit te mogen delen. Het is mogelijk om tot in de kleinste details te kiezen wat je wil zodat het echt je eigen traktatie is. Een vlotte en vriendelijke service


Sanne
10/10/2022 19:20 uur

Super leuke traktatie ontvangen! We hebben de Cars traktatie besteld die ons zoontje op het kinderdagverblijf gaat trakteren als hij er zijn laatste dag heeft voordat hij naar de basisschool gaat. De traktatie is heel leuk verpakt met confetti in het zakje en de levering was super snel!


Anouk
30/09/2022 14:26 uur

Leuke traktatie, leuk ingepakt en snelle levering! Volgende keer bestel ik hier weer!


Merel
16/09/2022 11:46 uur

Super handig en leuk!


Wendy
14/09/2022 15:59 uur

De persoonlijke aandacht in combinatie met de fijne producten en snelle levering was super!


Els
13/09/2022 21:40 uur

- Hele goede communicatie - Hele snelle verzending - mooie presentatie Super tevreden. Ik vroeg of ze ook de naam erop kon zetten en ze heeft dit heel creatief opgelost. Super tevreden!


Carola
12/09/2022 19:24 uur

Snelle service Goeie communicatie Veel keus Netjes verpakt


Stephanie
07/09/2022 14:33 uur

Leuke website! Ook leuk om zelf iets in elkaar te flansen zonder dat je gelijk met veelste veel zakjes/sliertjes/stickers zit. Ben er blij mee! En kom zeker terug om nog is een leuke traktatie te scoren!


Mandy
03/09/2022 10:52 uur

Goede, snelle service en hele leuke traktaties ontvangen! Zeker voor herhaling vatbaar!


Yvonne
31/08/2022 18:56 uur

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling, geheel naar wens en snel geleverd. Yvonne


Marlies
31/08/2022 16:36 uur

Super leuke traktaties, en ook zeer netjes en snel afgeleverd


Alysia
25/08/2022 12:59 uur

Snel verzonden en in huis. Precies wat ik had besteld


Mariska
26/07/2022 22:27 uur

Hele snelle service, fijne communicatie en een extra persoonlijke touch. Superblij met de mooie traktaties. Een feestje om bezorgd te krijgen en om uit te delen.


Edyta
23/07/2022 12:50 uur

Ik ben blij dat ik er voor gekozen heb om hier de traktaties te bestellen. Mooi zorgvuldig ingepakt, ziet er vrolijk uit. Opmerking in bestelling gelezen en zoals gevraagd is ook uitgevoerd. Heel blij mee. Ik ga met trots de traktaties bij de opvang afleveren. Snel afgeleverd want Binnen 2 dagen. Goed ingepakt. Al met al dikke 10!


Brenda
20/07/2022 08:34 uur

Product was netjes verpakt, en snel in huis. Heel fijn!


Christa
12/07/2022 08:55 uur

Super leuke traktaties voor een leuk prijsje! Fijn dat het zo snel gestuurd is


Nienke
07/07/2022 21:53 uur

Bestelling netjes op tijd, super leuk en creatief!!


Jessica
07/07/2022 16:47 uur

Wat een super leuke traktaties maak jij er van! Me zoontje vond het geweldig om uit te delen. Zeker een aanrader en voor de volgende keer weet ik zeker waar ik zijn moet!


Esther
06/07/2022 20:11 uur

Bedankt voor de super snelle service elke keer en de leuke pakketjes!


Annette
05/07/2022 10:23 uur

Ik ben heel blij met VM traktaties. Ik was de laatste keer erg laat met bestellen, maar ik kreeg een paar uur later al bericht dat ze het gelijk hadden opgepakt zodat het de andere dag al met de post mee kon. Super service! En voor die prijs bespaar je jezelf heel veel traktatie-stress.


Christa
03/07/2022 22:44 uur

super leuke traktaties voor een leuk prijsje! werd snel bezorgd


Susanne
01/07/2022 05:59 uur

Super leuk pakketje samengesteld, snelle levering op maat. Kortom; alles naar wens en waar voor mijn geld.


Chaima
30/06/2022 16:08 uur


Marjolein
27/06/2022 10:28 uur

Geen tijd of inspiratie om een traktatie te maken, dat had ik! Via instagram bij jou terecht gekomen. Mijn zoontje is gek op dino’s, en zulke traktaties had jij o.a. Het ziet er echt top uit! Mijn zoontje heeft nog niks gezien, mag volgende week trakteren. Ik ben heel benieuwd. Dank je wel voor het snelle versturen.


Sanne
22/06/2022 14:51 uur

Traktaties zagen er leuk uit, zoals op de website aangegeven. Ons zoontje vond ze heel leuk!


Erika
11/06/2022 13:26 uur

Snelle levering en netjes verpakt! Helaas waren er aan aantal lolly’s kapot. De volgende dag kreeg ik gelijk nieuwe! Absolute aanrader!


Jose
30/05/2022 20:28 uur

Hele leuke traktaties. Snelle levering en alles netjes ingepakt


Fatima
20/05/2022 21:58 uur

Super blij is mijn zoontje met alle prachtige traktaties. Ik heb zowel kant-en-klare traktaties als losse speelgoedjes gekocht en alles is helemaal perfect! De kant-en-klare zijn ontzettend mooi ingepakt en ready to go! Scheelt mij weer een avond knutselen (en zo mooi krijg ik ze zelf niet). Ook de verzending was super snel! Vriendelijke en snelle reactie op mijn vragen. Kortom: ik ben fan en ga hier vaker bestellen :-D


Ingrid
20/05/2022 09:44 uur

Erg mooie site duidelijk en overzichtelijk! Hier kun je veel leuks vinden en maken wij in dit geval veel kindjes blij denk ik...erg behulpzaam zijn ze ook staan je snel en graag tewoord#oplossingsgericht


Marja
17/05/2022 17:09 uur

Helemaal goed! Ziet er fleurig uit. De kinderen en de juffen zullen er vast heel blij mee zijn. Mijn zoontje was in ieder geval erg enthousiast over z’n traktatie!


Edwin
24/04/2022 19:16 uur

Wij waren heel erg tevreden over de gemaakte traktatie. Het zag er super leuk uit , een hele goeie service en een super blij kind, wat wil je nog meer! Ik weet waar ik de volgende keer weer mijn traktatie ga bestellen!!


Jessica
17/04/2022 16:17 uur

Ik zag de post op marktplaats Gennep en had nog iets nodig voor mijn zoon die 3 werd om te trakteren op het KDV. Ik bestelde op vrijdag en op zaterdag had ik al 25 bekers binnen. De traktatie is met 10 minuten afgewerkt door ze met lekkere dingen te vullen en mijn zoon maakt de blits! Ideaal! Super fijne en snelle service! Top gedaan!


Lisette
14/04/2022 10:14 uur

Snelle levering leuk stickers


Anouschka
13/04/2022 15:54 uur

Vorige week traktatie besteld voor mijn dochter haar 2e verjaardag. Ze ging trakteren bij de opvang en het was haar laatste dagje op de babygroep. Hierdoor wilde ik nog een extra sticker op de traktatie en dit zat er bij binnenkomst ook al op! Superblij mee. De bestelling was snel binnen en het zag er super leuk uit! Volgend jaar weer !!


Lisanne
10/04/2022 15:42 uur

Wauw! Wat een mooie traktatie. Netjes verpakt en snel geleverd. Eerst de cars traktatie besteld, voor mijn 3 jarige zoontje. Voor mijn andere zoontje wilde ik zelf wat maken (ze zijn tegelijk jarig), maar na het binnenkomen gelijk ook een traktatie voor hem besteld. De Nijntje krijtjes zien heel mooi uit! Super blij mee.


Jamilla
05/04/2022 12:42 uur

Wat een leuke traktaties!! Super snel verzonden en ik weet zeker dat mijn dochter ze vrijdag met een brede glimlach uitdeelt tijdens haar afscheid op school !


Samantha
23/03/2022 12:40 uur

Hele snelle verzending, ik had het binnen 2 dagen in huis. De traktaties zijn heel leuk, echt een lust voor het oog. De kindjes keken de oogjes uit en ook de juffies waren heel enthousiast


Denise
16/03/2022 09:07 uur

Super leuke traktaties! Leuk verpakt, snel geleverd! M’n dochter kan niet wachten om het te mogen trakteren!


Lisanne
24/02/2022 21:59 uur

Ik was op zoek naar een leuke traktatie, waar ik zelf weinig aan hoef te doen. Deze tum tum monsters zijn vrolijk, makkelijk, leuk én lekker! En het was binnen een paar dagen binnen met een leuk bedankje. Super.


Ramona
22/02/2022 22:12 uur

Van een win actie gekregen snele servers en ziet er goed en netjes uit


Lysette
16/01/2022 16:51 uur

SUPER leuke traktaties. Mijn dochter vind het een feestje om dit te trakteren. Heel blij mee, super bedankt :)


Manon
15/01/2022 15:48 uur

Prima website! Leuke kant en klare traktaties voor een goede prijs. Snelle levering!


Marianne
14/01/2022 18:07 uur

Voor de tweede keer besteld. Ook deze keer weer erg leuk ingepakt. Zoontje helemaal blij mee. Ook de levering was weer super snel en vragen worden snel beantwoord. Bedankt en zeker tot een volgende keer.


Ellie
14/01/2022 10:58 uur

Leuke traktatie voor me dochter. Ze was er erg blij mee. Een aanraden. Goede service en snelle levering. Groetjes Ellie


Patrycja
05/01/2022 11:04 uur

.


Jessica
16/12/2021 06:10 uur

Heel tevreden met bestelde artikel. Mooi ingepakt. Een aanradder voor andere.


Marianne
08/12/2021 20:28 uur

Vandaag de dinotraktie binnen gekregen. Erg leuke traktie, leuk verpakt en spreek kinderen erg aan. Helemaal compleet, dus zelf geen extra werk mee. Mijn andere zoontje is in januari jarig, dus wij komen zeker terug. Bedankt!


Mirjam
04/12/2021 21:12 uur

Snelle service, leuke pakketjes en waar voor zijn geld!! Helemaal top!


Chantal
10/11/2021 11:38 uur

Het was heel mooi gemaakt en verpakt. De kinderen waren er erg blij mee. Ik had de dino's met potlood, stickervel, Fruittella en een losse dino erin. Ook de sticker met 'hoera 3 jaar' erop. Ik vond het erg leuk met de confetti erin. Ik kon zelf alleen niet een sticker met naam en hoera 3 jaar erop maken. Dit was wel leuk geweest zodat de kinderen (ouders) wisten van wie het was. Maar ik ben er erg tevreden over en zal het zo weer bestellen bij u.


Cindy
06/11/2021 09:09 uur

Dank voor de mooie traktaties! Mijn zoontje vond ze geweldig en hield ze het liefst allemaal zelf ;) Zelfs de juffen op de opvang vonden het iets origineels. Leuke traktaties voor een mooi prijsje en snel geleverd :)


Ellis
04/11/2021 18:00 uur

De pakketjes waren mooi verpakt met een leuke feestelijke touch van confetti. Misschien een tip om de klant een extra product (snoep/koek) bij te kunnen laten kiezen tegen meerprijs uiteraard. Maar verder ben meer dan tevreden en zou het zeker aanraden bij anderen.


Marianne
12/10/2021 10:15 uur

Sneller dan verwacht klaar. Goed bereikbaar en snelle reactie. Het geleverde voldoet ook helemaal aan de verwachting, duidelijke foto’s dus op de site. Kortom: om te onthouden!


Marieke
08/10/2021 19:34 uur

Heel snel geleverd en alle kindjes waren er heel blij mee!


Andrea
06/10/2021 18:42 uur

Vanmorgen de traktatie opgehaald die mijn dochter van 3 mag trakteren op het kdv omdat ze naar een ander kdv gaat. Ik ben zeer verrast met de leuke zakjes. Wat een leuke traktatie! Hier gaan alle kindjes heel blij van worden!! Heel erg bedankt:)


Janneke
22/09/2021 14:37 uur

Mooie producten voor een leuke prijs. Snelle levering. Gewoon helemaal top!!


Priscilla
20/09/2021 12:41 uur

Uitstekende service en snelle levering hartstikke blij mee!


Maaike
19/09/2021 11:14 uur

Voor onze dochter haar verjaardag giftbags besteld. Snelle levering en vooral fijn dat je per stuk kan bestellen. Hierdoor kan je een selectie voor bijvoorbeeld jongens en meisjes maken. Alle kids waren blij met hun kadootje na afloop van het feestje.


Serena
16/09/2021 18:53 uur

Super gaaf! Faye kan niet wachten om het te geven na haar feestje!


Marjolein
03/09/2021 13:49 uur

Wauw, wat een ongelofelijk leuk, mooi ingepakte en geweldige traktatie! Alle kinderen werden enthousiast van de inhoud. De service snel en prettig. Dank je wel Vm traktaties, wij hadden allemaal direct een lach op ons gezicht!


Manon
30/08/2021 11:20 uur

Wij zijn super tevreden! De trakaties kon ik al heel snel ophalen en het ziet er heel feestelijk uit. Mijn dochter kan niet wachten om te gaan trakteren :-)


Astrid
25/06/2021 07:14 uur

Gisteren mijn gewonnen prijs ontvangen en het is in 1 woord geweldig. Super netjes verzorgd en snel geleverd. Kan Vm Traktaties bij iedereen met veel lof aanraden. Super leuk verzorgt en ingepakt. Top


Sharon
14/05/2021 20:17 uur

Snelle bezorging en netjes verpakt! Mijn dochter is bijna jarig en ik zocht nog een paar cadeautjes voor bij mijn eigen gemaakte traktaties. De mails kwamen helaas wel in de spambox terecht.


Kimberley
06/05/2021 20:33 uur

Vanmiddag de traktaties mogen ontvangen, mijn dochter is helemaal blij en mag maandag met enthousiasme trakteren


Laura
15/04/2021 19:11 uur

Echt geweldige traktatie met zorg gemaakt. En hele goed communicatie. Echt een aanrader love it


Gerrita
12/04/2021 21:18 uur

Op Facebook hadden wij de traktaties gewonnen voor de hele klas van mijn dochter die afgelopen vrijdag 6 jaar werd. Wat was het leuk ingepakt! Het zag er echt leuk uit. Veel complimenten gehad. Nogmaals reuze bedankt.


Linda
28/03/2021 18:46 uur

Per toeval kwam ik op de facebook pagina tegen en moest nog iets bedenken om te trakteren in deze coronatijd. Mijn kleine meid kan a.s. vrijdag op school trakteren!


Marina
25/03/2021 14:02 uur

Bestelling gedaan voor kant en klare traktaties! Alles netjes verpakt en na een aantal dagen binnen! Zou zeker nog eens bestellen!


Lisa
16/03/2021 17:20 uur

Super snel in huis en leuke traktaties! Ik ben er blij mee en kan het iedereen aanraden


Volg jij mij al op Facebook en op Instagram?
Op mijn social pagina's meld ik kortingscodes, plaats ik winacties en ben je altijd direct op de hoogte!