De leukste (en vrolijkste)
traktatie website van Nederland!
Zoeken Winkelmandje0
+
Zelf maken
Stickers

Sticker de gaafste meester ben jij (goudfolie)

€ 0,10

Prachtige sluitzegel speciaal voor meesters: een ronde 40mm sticker met een zwart randje en de boodschap "De gaafste meester ben jij!" Het woord meester is goudkleurig folie. Ideaal voor meester traktaties en bedankjes.

  • Voorraad: 745
  • Categorie: Stickers

Vandaag nog besteld; morgen direct verzonden!
Gratis verzonden vanaf € 50,-
Bezorging in Nederland & Belgiƫ met PostNL
Afhalen tevens mogelijk in Ede

Laat uw waardering schitteren met deze prachtige sluitzegel!
Speciaal ontworpen voor meesters die het allerbeste verdienen, is deze ronde sticker van 40 mm een perfecte manier om te zeggen: "De gaafste meester ben jij!"

Met een elegant zwart randje en een stoere boodschap in het woord meester in goudkleurige folie, straalt deze sluitzegel een gevoel van dankbaarheid en bewondering uit. Helaas toont de foto het woord meester in zwart, maar deze zijn in het echt in goudfolie. Het is een superleuke sticker.

Of u nu op zoek bent naar een finishing touch voor meester traktaties of bedankjes, deze sticker voegt een persoonlijk en feestelijk element toe. De sluitzegel is ideaal om cadeauverpakkingen, enveloppen, brieven en meer mee te versieren. Laat de meester van uw kind zien hoe bijzonder hij is met deze betoverende sluitzegel. Het is een kleine, maar krachtige manier om hem in het zonnetje te zetten en hem te bedanken voor zijn toewijding aan het onderwijs.

De vermelde prijs van Sticker de gaafste meester ben jij (goudfolie) betreft een stuksprijs (1 artikel)

Sluitzegel / sticker met een diameter van 40mm rond

Tekst op de sticker: De gaafste meester ben jij!
Het woord meester is in goudfolie

SKU: VM731

Helaas vertraging dus niet op tijd voor afscheids feestje school. Hele leuke dingetjes en normaal altijd op tijd. Ik ga vaker bestellen..

Volg jij mij al op Facebook en op Instagram?
Op mijn social pagina's meld ik kortingscodes, plaats ik winacties en ben je altijd direct op de hoogte!