De leukste (en vrolijkste)
traktatie website van Nederland!
Zoeken Winkelmandje0
+
Uitdeelcadeautjes
Afscheid thema

Kleine windmolen 14 cm

€ 0,30

Afscheid nemen van de peuterspeelzaal is moeilijk, maar dit uitdeelcadeautje, een magisch windmolentje, herinnert ons aan de mooie momenten die we deelden.

  • Voorraad: 166
  • Categorie: Afscheid thema

Vandaag nog besteld; morgen direct verzonden!
Gratis verzonden vanaf € 50,-
Bezorging in Nederland & België met PostNL
Afhalen tevens mogelijk in Ede

De tijd op de peuterspeelzaal is bijna voorbij en het is tijd om afscheid te nemen. Maar voordat ik ga, wil ik deze speciale dag markeren met een kleine traktatie - een uitdeelcadeautje dat jullie thuis kunnen bewaren als een herinnering aan onze tijd samen. Dit kleine metallic windmolentje is als een magisch cadeautje dat de wind kan vangen en omzet in beweging. Het is een kleine reminder aan de vreugde die wij samen hebben gedeeld. Mooie momenten en herinneringen die we samen hebben gemaakt en ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie bijdrage aan deze tijd.

Maar nu is het tijd voor mij om verder te gaan, want ik ga naar de basisschool! Ik ben zo blij dat ik deze tijd met jullie heb kunnen doorbrengen en ik zal altijd de mooie momenten en vriendschappen die ik hier heb gevonden koesteren. Ik zal jullie missen, maar ik ben ook opgewonden voor wat de toekomst brengt. Nogmaals bedankt voor alles en ik wens jullie allemaal het beste toe!

De vermelde prijs van Kleine windmolen 14 cm betreft een stuksprijs (1 artikel)

De windmolentjes worden in diverse kleuren verschillend geleverd.
Windmolentjes zijn 14 cm lang.

SKU: VM625Er zijn nog geen reviews geschreven, ben jij de eerste 😀?

Kant en klare traktaties voor op school

Op zoek naar een leuk afscheid thema als kindertraktatie? Hier vindt je de de leukste afscheid schooltraktaties! Op mijn website vind je o.a. leuke, kant en klare en verpakte schooltraktaties! Uiteraard zijn sommige kindertraktaties ook prima te gebruiken voor op bijvoorbeeld kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en denk ook aan kinderverjaardagen.

Volg jij mij al op Facebook en op Instagram?
Op mijn social pagina's meld ik kortingscodes, plaats ik winacties en ben je altijd direct op de hoogte!