De leukste (en vrolijkste)
traktatie website van Nederland!
Zoeken Winkelmandje0
+
Traktatie bedankt voor het schooljaar! De getoonde afbeelding dient ter illustratie, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos te combineren voor de meeste kant en klare traktaties.
Traktatie bedankt voor het schooljaar!
Kant en klaar
Juffen & Meesters

Traktatie bedankt voor het schooljaar!

€ 2,75

Op zoek naar een leuk afscheidscadeautje voor de juf of meester? Bedank ze voor het schooljaar!

  • Voorraad: 0 (uitverkocht)
  • Categorie: Juffen & Meesters

Op zoek naar een originele manier om de juf of meester te bedanken voor het schooljaar? Zoek niet verder! Deze traktatie is perfect om waardering te tonen aan die speciale persoon die het hele jaar voor uw kinderen heeft gezorgd.

Deze traktatie bestaat uit een leuke wenskaart met de opdruk "Bedankt voor het schooljaar!", en als extraatje kan er ook wat feestelijke confetti worden toegevoegd. Maar dat is nog niet alles! Het zakje bevat ook een heerlijke Tony Chocolonely die zeker in de smaak zal vallen bij de ontvanger.

Om de traktatie helemaal af te maken, wordt het zakje standaard voorzien van een sticker met de tekst "Bedankt voor de fijne tijd!" in goudfolie, maar een andere sticker kan natuurlijk ook. En als kers op de taart bevat elk zakje een schattig gelukspoppetje in de vorm van een ijsje, dat de ontvanger eraan zal herinneren hoe speciaal hij of zij is.

Met deze traktatie laat u bijvoorbeeld de juf of meester zien hoeveel u waardeert wat hij of zij het hele jaar heeft gedaan om uw kinderen te helpen groeien en bloeien. Het is de perfecte manier om een einde te maken aan het schooljaar en uw dankbaarheid te tonen.

De vermelde prijs van Traktatie bedankt voor het schooljaar! betreft een stuksprijs (1 artikel).
** Als je een gepersonaliseerde sticker kiest, dan dien je deze nog apart bij te bestellen. De gepersonaliseerde stickers vind je hier.

Het zakje bevat standaard:

- Wenskaart met de opdruk: Bedankt voor het schooljaar!
- Een Tony Chocolonely
- Standaard: Sticker met bedankt voor de fijne tijd!
- Een geluksijsje

Eventueel nog aan te vullen met confetti.

Let op: heb je de keuze om een gepersonaliseerde sticker te selecteren, deze is dan niet inbegrepen in de prijs.
SKU: VM739Er zijn nog geen reviews geschreven, ben jij de eerste 😀?

Kant en klare Juffen en Meesters traktaties voor op school

Op zoek naar een leuk juffen of meester traktatie? Hier vind je de de leukste juffen of meester schooltraktaties! Op mijn website vind je o.a. leuke, kant en klare en verpakte schooltraktaties! Uiteraard zijn sommige kindertraktaties ook prima te gebruiken voor op bijvoorbeeld kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en denk ook aan kinderverjaardagen.

Volg jij mij al op Facebook en op Instagram?
Op mijn social pagina's meld ik kortingscodes, plaats ik winacties en ben je altijd direct op de hoogte!