De leukste (en vrolijkste)
traktatie website van Nederland!
Zoeken Winkelmandje0
+
Hoera een zusje! - geboorte traktatie De getoonde afbeelding dient ter illustratie, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos te combineren voor de meeste kant en klare traktaties.
Hoera een zusje! - geboorte traktatie
Kant en klaar
Geboorte thema

Hoera een zusje! - geboorte traktatie

€ 1,75

(Alvast) Gefeliciteerd! Een spannende tijd en om het helemaal af te maken, mag er getrakteerd worden met dit superleuke Hoera een zusje! geboorte traktatie!

  • Voorraad: 0 (uitverkocht)
  • Categorie: Geboorte thema

Ben je nog op zoek naar een leuke geboorte traktatie, stop dan vooral met zoeken en ga voor dit schattige Hoera een zusje! geboorte traktatie!
Deze geboorte traktatie is voor alle grote broers en zussen die er een zusje bij krijgen ( of al hebben ) en dat op feestelijke manier mogen vertellen.

De traktatie is voorzien van een vrolijk babygezichtje ( meisje ) met een roze ballon in haar mond. Bij deze Hoera een zusje! geboorte traktatie kun je zelf kiezen of je er een snoepje in wilt hebben.
Uiteraard is deze geboorte traktatie gevuld met roze en witte muisjes. Deze geboorte traktatie is voorzien van een +/- 60 mm ronde sticker met de tekst Hoera een zusje!

In het verleden werd deze geboorte traktatie alleen aangeboden met rozijntjes en smarties. Voor de wat oudere kinderen is nu bewust gekozen om het gehele assortiment aan te bieden.
Om die reden worden de rozijntjes en smarties niet meer verpakt.

De vermelde prijs van Hoera een zusje! - geboorte traktatie betreft een stuksprijs (1 artikel).
** Als je een gepersonaliseerde sticker kiest, dan dien je deze nog apart bij te bestellen. De gepersonaliseerde stickers vind je hier.
In de praktijk komt het geregeld voor dat de gepersonaliseerde stickers niet meebesteld worden, maar in de opmerking [naam] + [leeftijd] doorgegeven wordt. Ik zal dan geen gepersonaliseerde sticker meezenden maar de gewone leeftijdsticker. Niet vergeten dus!

Wat je krijgt:
- een lief en vrolijk geboorte zakje
- met een +/- 60mm ronde sticker (mat): Hoera een zusje!
- het zakje is gevuld met roze/witte muisjes
- een gezichtje van een meisje (200gram)
- een mooie roze ballon

Let op: heb je de keuze om een gepersonaliseerde sticker te selecteren, deze is dan niet inbegrepen in de prijs.
SKU: VM323Er zijn nog geen reviews geschreven, ben jij de eerste 😀?

Kant en klare traktaties voor op school

Op zoek naar een leuk geboorte thema als kindertraktatie? Hier vindt je de de leukste geboorte schooltraktaties! Op mijn website vind je o.a. leuke, kant en klare en verpakte schooltraktaties! Uiteraard zijn sommige kindertraktaties ook prima te gebruiken voor op bijvoorbeeld kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en denk ook aan kinderverjaardagen.

Volg jij mij al op Facebook en op Instagram?
Op mijn social pagina's meld ik kortingscodes, plaats ik winacties en ben je altijd direct op de hoogte!