De leukste (en vrolijkste)
traktatie website van Nederland!
Zoeken Winkelmandje0
+
Hoera een broertje! - geboorte traktatie De getoonde afbeelding dient ter illustratie, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos te combineren voor de meeste kant en klare traktaties.
Hoera een broertje! - geboorte traktatie
Kant en klaar
Geboorte thema

Hoera een broertje! - geboorte traktatie

€ 1,75

(Alvast) Gefeliciteerd! Een spannende tijd en om het helemaal af te maken, mag er getrakteerd worden met dit superleuke Hoera een broertje! geboorte traktatie!

  • Voorraad: 0 (uitverkocht)
  • Categorie: Geboorte thema

Ben je nog op zoek naar een leuke geboorte traktatie, stop dan vooral met zoeken en ga voor dit schattige Hoera een broertje! geboorte traktatie!
Deze geboorte traktatie is voor alle grote broers en zussen die er een broertje bij krijgen ( of al hebben ) en dat op feestelijke manier mogen vertellen.

De traktatie is voorzien van een vrolijk babygezichtje ( jongen) met een blauwe ballon in zijn mond. Bij deze Hoera een broertje! geboorte traktatie kun je zelf kiezen of je er een snoepje in wilt hebben.
Uiteraard is deze geboorte traktatie gevuld met blauw en witte muisjes. Deze geboorte traktatie is voorzien van een +/- 60 mm ronde sticker met de tekst Hoera een broertje!

In het verleden werd deze geboorte traktatie alleen aangeboden met rozijntjes en smarties. Voor de wat oudere kinderen is nu bewust gekozen om het gehele assortiment aan te bieden.
Om die reden worden de rozijntjes en smarties niet meer verpakt.

De vermelde prijs van Hoera een broertje! - geboorte traktatie betreft een stuksprijs (1 artikel).
** Als je een gepersonaliseerde sticker kiest, dan dien je deze nog apart bij te bestellen. De gepersonaliseerde stickers vind je hier.

Wat je krijgt:
- een lief en vrolijk geboorte zakje
- met een +/- 60mm ronde sticker (mat): Hoera een broertje!
- het zakje is gevuld met blauw/witte muisjes
- een gezichtje van een jongen (200gram)
- een mooie blauwe ballon

Let op: heb je de keuze om een gepersonaliseerde sticker te selecteren, deze is dan niet inbegrepen in de prijs.
SKU: VM324

Heel snel verzonden, producten precies zoals verwacht en zoals op de foto :) bedankt!
Hele mooie uitdeelzakjes om te vieren dat mijn dochtertje een broertje heeft gekregen, bij de opvang! Ik had het zelf absoluut niet beter gekund, ook zeker gezien de prijs. Een aanrader voor ieder kindje die mag uitdelen!
De persoonlijke aandacht in combinatie met de fijne producten en snelle levering was super!
Snel verzonden en in huis. Precies wat ik had besteld

Kant en klare traktaties voor op school

Op zoek naar een leuk geboorte thema als kindertraktatie? Hier vindt je de de leukste geboorte schooltraktaties! Op mijn website vind je o.a. leuke, kant en klare en verpakte schooltraktaties! Uiteraard zijn sommige kindertraktaties ook prima te gebruiken voor op bijvoorbeeld kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en denk ook aan kinderverjaardagen.

Volg jij mij al op Facebook en op Instagram?
Op mijn social pagina's meld ik kortingscodes, plaats ik winacties en ben je altijd direct op de hoogte!