De leukste (en vrolijkste)
traktatie website van Nederland!
Zoeken Winkelmandje0
+
Avondvierdaagse uitdeelzakje (3) De getoonde afbeelding dient ter illustratie, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos te combineren voor de meeste kant en klare traktaties.
Avondvierdaagse uitdeelzakje (3)
Avondvierdaagse uitdeelzakje (3)
Kant en klaar
Algemeen

Avondvierdaagse uitdeelzakje (3)

€ 1,50

Beloon en feliciteer de prestatie van een deelnemer aan de Avondvierdaagse met het kleurrijke uitdeelzakje vol met een medaille, rock lollie en voet gum. Een perfecte traktatie om te genieten na een lange wandeling!

  • Voorraad: 0 (uitverkocht)
  • Categorie: Algemeen

Het uitdeelzakje met medaille, rock lollie en gum (voetje) is een geweldige manier om een prestatie te vieren tijdens de Avondvierdaagse. Het zakje bevat een medaille om de deelnemer te belonen voor zijn of haar prestatie en om hen te herinneren aan hun geweldige prestatie. De rock lollie is een heerlijke zoete traktatie die perfect is om van te genieten na een lange wandeling.

Het zakje heeft een kleurrijke uitstraling en is gemakkelijk mee te nemen, wat het een fantastische manier maakt om iemand te feliciteren en aan te moedigen voor zijn of haar prestaties tijdens de Avondvierdaagse.

Of je nu een ouder bent die zijn kind wil belonen voor zijn of haar harde werk, of een leraar die zijn leerlingen wil aanmoedigen om te blijven wandelen, dit uitdeelzakje is een geweldige manier om iemand te belonen en aan te moedigen om door te gaan. Het is de perfecte traktatie voor een geslaagde Avondvierdaagse!

De vermelde prijs van Avondvierdaagse uitdeelzakje (3) betreft een stuksprijs (1 artikel).
** Als je een gepersonaliseerde sticker kiest, dan dien je deze nog apart bij te bestellen. De gepersonaliseerde stickers vind je hier.

inhoud:

medaille
rock lollie
voet gum

Let op: heb je de keuze om een gepersonaliseerde sticker te selecteren, deze is dan niet inbegrepen in de prijs.
SKU: VM701Er zijn nog geen reviews geschreven, ben jij de eerste 😀?

Kant en klare traktaties voor op school

Op zoek naar leuke kindertraktaties? Je vindt hier de leukste schooltraktaties! Op mijn website vind je o.a. leuke, kant en klare en verpakte schooltraktaties! Uiteraard zijn sommige kindertraktaties ook prima te gebruiken voor op bijvoorbeeld kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en denk ook aan kinderverjaardagen.

Volg jij mij al op Facebook en op Instagram?
Op mijn social pagina's meld ik kortingscodes, plaats ik winacties en ben je altijd direct op de hoogte!