De leukste (en vrolijkste)
traktatie website van Nederland!
Zoeken Winkelmandje0
+
Let op:

Vrijdag 28 juni worden er geen bestellingen verzonden.

afscheid eendje De getoonde afbeelding dient ter illustratie, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos te combineren voor de meeste kant en klare traktaties.
afscheid eendje
Kant en klaar
Afscheid thema

Afscheid eendje

€ 1,75

Er gaat er Eendje naar de grote school, een leuke afscheidstraktatie!

  • Voorraad: 0 (uitverkocht)
  • Categorie: Afscheid thema

Verlaat jij de peuterspeelzaal, dan is dit afscheid eendje super leuk om te trakteren. De traktatie is leuk verpakt met een eendje een doosje rozijntjes en een afscheid sticker, er gaat er eendje naar de grote school

De vermelde prijs van Afscheid eendje betreft een stuksprijs (1 artikel).
** Als je een gepersonaliseerde sticker kiest, dan dien je deze nog apart bij te bestellen. De gepersonaliseerde stickers vind je hier.
In de praktijk komt het geregeld voor dat de gepersonaliseerde stickers niet meebesteld worden, maar in de opmerking [naam] + [leeftijd] doorgegeven wordt. Ik zal dan geen gepersonaliseerde sticker meezenden maar de gewone leeftijdsticker. Niet vergeten dus!

Inhoud van het zakje:
een Eendje
een doosje rozijnen
een ballon
en uiteraard confetti!

Let op: heb je de keuze om een gepersonaliseerde sticker te selecteren, deze is dan niet inbegrepen in de prijs.
SKU: VM118

Per toeval kwam ik op de facebook pagina tegen en moest nog iets bedenken om te trakteren in deze coronatijd. Mijn kleine meid kan a.s. vrijdag op school trakteren!

Kant en klare traktaties voor op school

Op zoek naar een leuk afscheid thema als kindertraktatie? Hier vindt je de de leukste afscheid schooltraktaties! Op mijn website vind je o.a. leuke, kant en klare en verpakte schooltraktaties! Uiteraard zijn sommige kindertraktaties ook prima te gebruiken voor op bijvoorbeeld kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en denk ook aan kinderverjaardagen.

Volg jij mij al op Facebook en op Instagram?
Op mijn social pagina's meld ik kortingscodes, plaats ik winacties en ben je altijd direct op de hoogte!